Het huis

Ons nieuwe, frisse boshuis bestaat uit een heerlijke royale woonkamer met open keuken, voorzien van oven en afwasmachine. In de zithoek staat een mooie gaskachel die ervoor zorgt dat het huisje op koudere dagen snel warm is. Heerlijk genieten van de gezellige vlammen! Uiteraard is er ook een TV en hebben we WiFi.

Op de benedenverdieping is verder een tweepersoons slaapkamer met boxspring bedden. Tot slot een badkamer met toilet, wastafel en een regendouche. Boven in de nok van het huisje is een gezellige slaapvliering met twee losse eenpersoons bedden. Deze vliering is bereikbaar via een solide trap en is grotendeels afgeschermd met een balustrade. Het trapgat kan worden afgeschermd door een traphekje.

Vanuit de woonkamer loop je door de openslaande deuren het royale terras op, waar je kunt genieten van zon of schaduw.  Je kunt kiezen tussen een houten tuinset, een comfortabele loungebank of strandstoelen om in de zon te liggen.

Aan de achterkant van het huisje is een overkapping om meegenomen fietsen onder te zetten. Verder is er een klein schuurtje waarin onder andere alle tuinkussens en de ligstoelen te vinden zijn.